Click! Click!

November 3, 2010

Tentang Shahz Jaszle



Hurm. Hmm. Mmm.
This is about him
About Shahz Jaszle.
Saya bukan peminat dia. No-no -____-
Saya tak tgk pun Tari Tirana.
Saya tak tgk pun Bola Cinta.
Saya tak tgk pun Asmara. Eww...geli kowt name watak dia (!)

Tapi saya tau saya suka dia...ngeee!
Dan saya tau masa dia tak byk lagi utk personal life dia.
Jadi saya cuma nak pesan kat dia...
Jaga diri.
Jangan nakal-nakal.
Jangan lupa diri.
Fokus ok.

5 comments:

SyUhAdA said...

sape nie??
tak kenal..
hehe~

Nora Adel said...

betul tak kenal ke syu?
:P

SyUhAdA said...

aah...
jrg tgk Tv..
xtau sgt prkmbgn artis skang nie..

Farah Nadia said...

sya ada PM die kat facebook die, (bukan fan page tau tapi akaun personal) pastu die balas dan add sya. wah rasa nak pensan. di puji gak r sbb tulis artikel die kt blog. wahahaha....



jenguklah artikel tersebut

http://azzaazman.blogspot.com/2011/02/10-sebab-kenapa-aku-nak-tengok-filem.html

Nora Adel said...

dia mmg x sombong. klu dia x bz,dia mesti bls teguran,msg or comment fans dan kwn2 dia :)