Click! Click!

November 3, 2010

Eh...Dia Rindu Ah -______-

Hi.
Mmm...Mmm...dalam hati tgh ada taman ni >.<
Lepas maghrib smlm Mr.Bitamin call.
Huh , Igt senang ke nak dpt call dari dia.

Dia kata dia call sbb 'ada org tu merajuk'.
Dia tanya , "bila nak balik? balik ah cepat..."
Dia kata , dia rindu...huh! Nasib baik tak jatuh katil masa tu...

Bukan senang nak dgr dia kata dia rindu.
Sebab perkataan tu bukan permainan di mulut dia.
Dia akan ucap apa yg dia benar-benar rasa.
Dia juga takkan text me 'cyg' all the time.
Hanya bila dia rasa perlu dan really gewam with me, baru dia akan text :
"Cyg die ketat2" or "Mekaceh cyg"

He also calling me with cute manja name like 'My Cik Nora' , 'Musyuk' , 'Endut' and 'Ucuk' 
So sometimes dia text me use this manja name :
"Morning musyuk..!" or "Awk cik nora sy..yg bau musyuk masyam..." or "Bgun ah musyuk! P mandi.." or "Kejutkan tau ucuk!"

Dan yg paling best bila sy majuk , dia akan sedikit susah hati.
Sebab dia tak pandai pujuk...mmg tak pandai lansung!
Tapi dia pernah text something yg sy selalu ingat :
"Klu awk majuk sunyi ah ari2 sy" and "kamu kate p mati? kalau jantung xde camne sy nk idop!"
Reaksi sy? Cair terus! And senyum sorang-sorang...ngeeee!

Tapi dia mudah sakit dan tak blh makan sembarangan.
Dan klu dia sakit...ah , risaunya saya T_T
Sy harap hubungan ini akan berpanjangan.
Both of us tak bercouple pun , tapi rasa syg to each other tu ada.

Love is locked deep in us
Just waiting for the moment
That fate answers to us.

3 comments:

SyUhAdA said...

wah..
sweetnye..

smoga ada jodoh yer..

Nora Adel said...

sweet ke?
insyaallah :)

SyUhAdA said...

aah..
comey je..
hehe~