Click! Click!

November 7, 2010

3 Hari Tak Online

Hello. Waddup (!)


Rindu ah 3 hari tak online. Hurm.
Ada problem sikit.
Tapi tadi terkejut dgn penyertaan yg diterima utk giveaway begitu banyak.
Setakat ni dah lebih 80 yg join.
Thanks to all my jelly beans ^^
Ingat tak de yg nak join GA dari Nora , maklumlah...hadiah tak seberapa...
Tapi alhamdulillah , ramai yg sudi memeriahkan GA Nora ni.
Insyaallah , Nora ada plan utk tambah hadiah lagi tapi utk hadiah saguhati saja ye.
Kalau ikutkan hati Nora nak bagi semua yg join dapat hadiah tp bajet kurang le plak.
Next time ur guys join lagi ke any contest or GA yg Nora anjurkan ok!


Muah! Muah! ur guys!

7 comments:

SyUhAdA said...

hi nora..
ok lg tu x on9 3 hari..
syu smggu lebih..
dan hari nie dah leh on9 smula..
bru je smpai kolej ptg td..

anamizu said...

samelah nora..
ana pon same..
3,4 hari line prob je ha..
sedihnye rase x leh nk jejak kawan2..
uwawawa

Nora Adel said...

ana: x de lain ok lagi tp nora punye kes ni laptop rosak and x de harapan plak tu nak elok :(

(One) SiTi* said...

yea...yea!!
nanti, lau umum result, gtau yea

SyUhAdA said...

ooh...
so,skang dah OK ke?

Nora Adel said...

belum sempat nak tgk semua penyertaan lagi...maaf klu nora umum lambat sket ye name pemenangnya.

syu: tak blh repair la syu :(

Atia Adina said...

saya selalu tak online time cuti....